Traditional Way

Βουβαλινό Βούτυρο

με βραβείο Gourmet

Παραδοσιακός

Τρόπος

Για την οικογένεια Μπέκα, η διαδικασία εισκόμισης του γάλακτος και παραγωγής των προϊόντων αποτελεί πραγματική ιεροτελεστία, με τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους να αρχίζουν από το στάδιο της παραλαβής και να συνεχίζονται μέχρι το φόρτωμα των έτοιμων προϊόντων που κατευθύνονται για να κερδίσουν νέους πιστούς οπαδούς.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στη μονάδα μας εφαρμόζεται σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22.000: 2005, το οποίο αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι το προϊόν που θα καταναλώσετε θα έχει άριστη ποιότητα και υψηλή θρεπτική αξία.
Ο Γιάννης Μπέκας διαθέτει, άλλωστε, όλη την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση, καθώς είναι απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής της Λάρισας. Η τεχνογνωσία αυτή σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό των εγκαταστάσεων και τα πρότυπα συστήματα επεξεργασίας εγγυάται πως η αγάπη μας για τη σωστή διατροφή μεταφέρεται σφραγισμένη στο τραπέζι σας.

Η διαδικασία

traditional-1

traditional-2

 

+ Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθέστε το δικό σας

*