Βουβαλινό γιαούρτι με μέλι, μάνγκο και δυόσμο


Βουβαλινό γιαούρτι με μέλι, μάνγκο και δυόσμο

200γρ. γιαούρτι βουβαλινό
2 κ.σ μέλι
150ml γάλα
1 μάνγκο ψιλοκομμένο
φρέσκα φυλλαράκια δυόσμου

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε δυνατό μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα βελούδινο αποτέλεσμα. Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια και διακοσμούμε το καθένα με μια φετούλα μάνγκο και 1-2 φρέσκα φυλλαράκια δυόσμου.

Συνταγή από το βιβλίο ‘The Real Greek Yogurt Book’.
εκδόσεις annieblana

 

+ Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθέστε το δικό σας

*